Tallers Sostenibles

Benvinguts a la nostra pàgina dedicada a l'oferta de tallers per a una vida més sostenible!

Vols aprendre a fer els teus propis productes de neteja i conèixer els ingredients naturals que pots utilitzar a casa teva? T'agradaria sensibilitzar la teva família, amics i col·legues sobre la importància de l' ecologia i el feminisme ? Vols aprendre a crear els teus propis productes cosmètics o simplement dedicar temps per a tu en un entorn acollidor i descobrir la teva expressió creativa?

Som aquí per ajudar-te! Organitzem tallers a la teva mida , dissenyats perquè aprenguis i et diverteixis juntament amb altres persones amb interessos similars. Els nostres grups són d'entre 5 a 10 persones si es fan a la nostra botiga, i de 10 a 20 persones si s'hi inclou desplaçament a un altre lloc.

Els preus i detalls dels nostres programes estan disponibles a petició. Contacta'ns per obtenir més informació i personalitzar l'experiència que s'adapti millor a les teves necessitats!

Als nostres tallers, trobaràs un ambient càlid i acollidor, on la creativitat i la consciència ambiental s'uneixen per brindar-te una experiència única i enriquidora. T'esperem amb entusiasme per compartir coneixements, créixer plegats i promoure un estil de vida més sostenible i conscient!

Taller Calendario de adviento

Miercoles 15 de noviembre de 15h a 17h

¡Bienvenidos al Taller Calendario de Adviento Personalizado! En dos horas, te ayudaremos a crear un calendario de adviento único. Proporcionamos materiales creativos para envolver regalos y hacer notas personalizadas. Además, te damos un vale de 30 euros para gastar en artículos sostenibles en nuestra tienda. ¡Sorprende a alguien especial de manera única y ecológica!

Registrarme

Taller de productes de neteja ecològics i econòmics

Vols aprendre a fer els teus propis productes de neteja?

Registrar-me

Taller Furoshiki

Miercoles 13 de diciembre ...

Más información estará disponible próximamente.