Valores

Valors

Manantial Droguería ofereix alternatives ecològiques i locals de productes essencials per a la cura personal i de la llar dins un model de negoci basat en tres principis de l'economia circular: repensar, reduir i reutilitzar.

Repensem la manera de fer negocis en totes les etapes de creació de l'empresa i de selecció dels proveïdors. Aquesta forma de pensar va començar per triar Fiare Banca Ètica ® com a suport financer per al projecte, Fiare és una entitat bancària cooperativa de finances ètiques. De la mateixa manera, Manantial Droguería també és sòcia de Som Energia ®, una cooperativa de consum d'energia verda sense ànim de lucre. Finalment ens vam fer socis de Som Connexió ®, un projecte col·lectiu que construeix alternatives reals al en el camp de les telecomunicacions.

A l'hora de començar les obres de remodelació del local, vam decidir treballar amb Engrunes S. LU ®, un instrument de la Fundació Engrunes per lluitar contra la pobresa i l'exclusió social, mitjançant la inserció laboral i social de persones marginades o excloses i com a empresa d’inserció, mitjançant la producció de béns i serveis.

L'eix central del projecte Manantial és promoure el treball femení per això des del principi vam triar Un taller para todas® com a equip per a la creació i construcció dels mobles de la botiga i la restauració de les portes dels patis de ventilació. Un taller per a totes © és una entitat multicultural integrada per dones dels oficis de la fusteria, la restauració, l’ebenisteria i l’artesania.

 

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.